Υπηρεσίες

  • Αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια

    Η ομάδα της Golden Fleece Travel Agency είναι στη διάθεσή σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας στην έκδοση κάθε είδους εισιτηρίων, για κάθε προορισμό, σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μακρόχρονη εμπειρία της στην πιο συμφέρουσα αξιοποίηση των πακέτων προσφορών των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιριών διασφαλίζει την εξεύρεση του οικονομικότερου εισιτηρίου που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

    Η Golden Fleece Travel Agency έχει απλοποιήσει τη διαδικασία έκδοσης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων όπου με ένα τηλεφώνημα ή e-mail, με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να προχωρήσετε σε κράτηση και έκδοση του εισιτηρίου το οποίο σας αποστέλλεται με e-mail ή με courier στο χώρο σας μαζί με όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά σας έγγραφα.

    Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας από την Golden Fleece Travel Agency

    ΚΑΡΤΑ ΜΙΛΙΩΝ

    Επιλέγοντας το γραφείο μας για τα ταξίδια σας, έχετε τη δυνατότητα μαζί με το εισιτήριό σας να αποκτήσετε και την ΚΑΡΤΑ ΜΙΛΙΩΝ αεροπορικών εταιριών όπως AEGEAN AIRLINES, OLYMPIC AIR, LUFTHANSA κ.α.

    Με τις κάρτες μιλίων συγκεντρώνετε προνόμια (bonus), ταξιδεύοντας σε όλους τους προορισμούς.

  • Κρατήσεις Ξενοδοχείων

    Η Golden Fleece Travel Agency συνεργάζεται με επιλεγμένα ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Οι ξενοδοχειακές μονάδες επιλέγονται με βάση τον προορισμό κάθε ταξιδιού, την ποιότητα των υπηρεσιών, την τοποθεσία, τη λειτουργικότητα των χώρων και τις προσφερόμενες παροχές. Κάθε κράτηση συνοδεύεται με πληροφορίες για την περιοχή, τις διαδρομές, τα αξιοθέατα και το ξενοδοχείο. Ανάλογα με τις ανάγκες σας η Golden Fleece Travel Agency επιλέγει και προτείνει τα καταλληλότερα ξενοδοχεία στις ανταγωνιστικότερες τιμές έτσι ώστε το ταξίδι σας να μετατραπεί σε μία υπέροχη εμπειρία είτε πρόκειται για ταξίδι αναψυχής είτε για επαγγελματικό ταξίδι.

  • Σχεδιασμός ταξιδιού σε εκθέσεις

    Με ιδιαίτερη επιμέλεια οι έμπειροι συνεργάτες της Golden Fleece Travel Agency οργανώνουν το ταξίδι που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας. Παρέχει λύσεις ιδανικά οργανωμένες με κάθε λεπτομέρεια για τα ατομικά ή ομαδικά σας ταξίδια σε διεθνείς εκθέσεις, συνέδρια, διοργανώσεις και επαγγελματικές ή επιχειρηματικές συναντήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Ξεναγήσεις

    Η Golden Fleece Travel Agency προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες ιδιωτικών ξεναγήσεων (private tours), τις οποίες σχεδιάζει σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Η εταιρία συνεργάζεται με έμπειρους οδηγούς για την μεταφορά σας σε οποιοδήποτε σημείο, με δυνατότητα παρουσίας επίσημου ξεναγού. Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες της Golden Fleece Travel Agency για μία αξέχαστη επίσκεψη στα ελληνικά αξιοθέατα και μουσεία καθώς και επισκέψεις σε χώρους ψυχαγωγίας.

  • Έκδοση visa

    Η βίζα αποτελεί το «κλειδί» για το ταξίδι των ονείρων σας. Σε μερικές περιπτώσεις η απόκτησή της δεν είναι και τόσο «ονειρική» υπόθεση.

    Ως Έλληνες πολίτες, μπορούμε να ταξιδέψουμε ανεμπόδιστα χωρίς βίζα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και σε κράτη που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σένγκεν.

    Η βίζα έχει συγκεκριμένη διάρκεια και αποτελεί βασική προϋπόθεση για την είσοδό σας σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς. Η απόκτησή της είναι συνήθως απλή υπόθεση μέσω του προξενείου του κράτους που θα ταξιδέψετε, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρονοβόρα ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιο κράτος δεν αντιπροσωπεύεται με πρεσβεία στην Ελλάδα.

    Η Golden Fleece Travel Agency αναλαμβάνει να σας κατευθύνει αξιόπιστα και έγκυρα ή να αναλάβει για λογαριασμό σας τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, αιτήσεων και εγγράφων για την έκδοσή της.

  • Ενοικίαση αυτοκινήτου

    Η Golden Fleece Travel Agency συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και επιμελείται όλη τη διαδικασία επιλογής και ενοικίασης του οχήματος, διασφαλίζοντας ότι θα το παραλάβετε στον τόπο και χρόνο που το χρειάζεστε και με την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

    Βρείτε το ιδανικό αυτοκίνητο επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων και ενοικιάστε το όχημα που καλύπτει τις απαιτήσεις σας, σε ανταγωνιστική τιμή με την φροντίδα της Golden Fleece Travel Agency.

    Ενοικίαση μηχανοκίνητου ή ιστιοπλοϊκού σκάφους

    Ανάψτε τις μηχανές ή σηκώστε τα πανιά! Όποια κι αν είναι η εντολή σας, η Golden Fleece Travel Agency είναι εδώ για να την κάνει πραγματικότητα και να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρο των διακοπών σας, με τις δικές σας ανέσεις, πλέοντας στα καταγάλανα νερά της Ελλάδας, γνωρίζοντας τις καλύτερες παραλίες, τα γραφικά αλλά και τα κοσμικά λιμάνια, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή την ακαταμάχητη έλξη της θάλασσας!

    Η Golden Fleece Travel Agency θα σας κατευθύνει ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο σκάφος για το ταξίδι σας μέσα από το συνεργαζόμενο δίκτυο ιδιόκτητων σκαφών αναψυχής και να προχωρήσετε στη ναύλωσή του, ενώ θα διασφαλίσει ότι το σκάφος πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλισης & αδειών ώστε να έχετε ένα ταξίδι αντάξιο των προσδοκιών σας, στην καλύτερη τιμή.

  • ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

    Ελλάδα σημαίνει ιστορία, πολιτισμός, ήλιος, θάλασσα, γαστρονομικές απολαύσεις και ζεστή φιλοξενία. Στην ιστοσελίδα της GoldenFleeceTravel θα βρείτε ενοικιαζόμενες πολυτελείς βίλες, υπέροχα εξοχικά, προσεγμένους ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε δημοφιλείς προορισμούς για ονειρεμένες διακοπές καθώς και ενοικιαζόμενα στούντιο, διαμερίσματα, μεζονέτες και μονοκατοικίες σε αστικές περιοχές για οποιαδήποτε επαγγελματική ή ιδιωτική χρήση περιορισμένου χρόνου.

    Όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ. Ελάτε σε επαφή με την Golden Fleece Travel και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα. λεπτομέρειες

  • Οργανωμένα ταξίδια

  • Σκηνοθετήστε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας με τη βοήθεια ειδικών που θα σας χαρίσουν την άνεση να είστε ξένοιαστοι τη σημαντική μέρα του γάμου σας. Η Golden Fleece Travel Agency σε συνεργασία με εξειδικευμένους διοργανωτές ονειρεμένων γάμων, συντονίζουν κάθε λεπτομέρεια για την οργάνωση του γάμου σε ένα από τους παραμυθένιους προορισμούς στην Ελλάδα!

SEE ALSO
Golden Fleece
Translations Services
SEE ALSO
Golden Fleece
Office Support
SEE ALSO
Golden Fleece
Real Estate
SUBMIT TO OUR newsletter
like facebook calendar currency converter weather icon